CHP’ye tepki gösteren Mevlüde Teyze: "Herkes alıyor, yiyor hiç aç kalan yok dedim"

Dün Elazığ'da CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'a tepki göstererek, "Niye ortalığı karıştırıyorsunuz? Hiçbir şey pahalı değil, diyen yaşlı kadın konuştu.

Önceki gün Elazığ’da CHP heyetine tepki göstererek gündeme gelen 74 yaşındaki Mevlüde Benderlioğlu, "CHP'li heyet 'pahalılık var' dedi. Elimdekileri gösterdim, herkes alıyor yiyor hiç aç kalan yok dedim. Reis geldi biz bolluğa çıktık" dedi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve beraberindeki heyet, Kapalı Çarşı ziyareti esnasında emekli bir teyze ile karşılaştı. Heyet ile yaşlı teyze arasında ekonomi konusu açılınca Mevlüde Teyze heyete tepki gösterdi.

Eşine erik almak için kapalı çarşıya gittiğini belirten Mevlüde Benderlioğlu, ''Buradan giderken içime doğmuştu. Kızıma da dedim. Keşke onlara rastlasam bir iki bir şey şöyleyim dedim. Oradan birine sordum bunlar kim diye o da dedi CHP. Ben dedim niye gelmişler. İçlerine girdim niye geldiniz ortalığı karıştırıyorsunuz dedim. Hepsi durdu baktı. Onlar da dedi pahalılık var. Elimdekileri gösterdim, herkes alıyor yiyor hiç aç kalan yok dedim. Reis geldi biz bolluğa çıktık. Vallahi billahi başa geldi geleli benim param hiç bitmedi. Önceden mal ucuzdu para yoktu” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Faik Öztrak CHP Elazığ haberler