CHP'de 'Erdal Beşikçioğlu' krizi! "Behzat Ç. stüdyosuna benzemez" yorumu

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç. Gündem haberleri CHP Ankara

CHP'de 300'e yakın başkan adayı belirlendi ancak yeni bir kriz daha çıktı. CHP parti meclisi Ankara Etimesgut adayı olarak Behzat Ç. dizisinin yıldızı Erdal Beşikçioğlu'nu gösterince eleştirilerin hedefi oldu.

CHP'nin Etimesgut adayı tartışmaya neden oldu. CHP Parti Meclisi Ankara Etimesgut adayı olarak Behzat Ç. dizisinin yıldızı Erdal Beşikçioğlu'nu gösterdi. Mansur Yavaş'tan ise bu isme 'veto' çıktığı iddia edildi.

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı, Behzat Ç.nin yıldızı Erdal Beşikçioğlu oldu. Mansur Yavaş'ın ise Özgür Özel'in Erdal Beşikçioğlu'nu Etimesgut'tan aday göstermesine karşı çıktığı kulislere yansıdı.

Kulislerden edinilen bilgilere göre, Parti Meclisi toplantısı gergin geçti. CHP Genel Merkezi'nde koridorlara taşan tartışmalar yaşandı. 

CHP'nin İzmir adayının halen açıklanmamasının üzerine ise, Özgür Özel ve Mansur Yavaş'ın isim üzerinden anlaşamadığı iddiaları ortaya atıldı.

Yine Ankara ve İstanbul adayları başta olmak üzere birçok ilde gösterilecek aday listelerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında anlaşmazlık yaşandığı da kulis bilgileri arasında yer alıyor.

''BEHZAT Ç. STÜDYOSUNA BENZEMEZ''

Haber Global canlı yayınına katılan gazeteci Metehan Demir yaptığı değerlendirmede, "Erdal Beşikçioğlu'nu yıllar önceden tanırım. İyi bir oyuncu ve değerli bir yetenek. Tabii siyasete girince bombardıman altına girmiş olacak ama sonuçta siyaset deneyimi yok. Behzat Ç. stüdyosuna benzemez. Ona kolaylıklar dilerim" dedi.

Demir, "Ben Mansur Yavaş'ın rezistansına devam edeceğini ve daha fazla karşı çıkacağını düşünmüyorum. Artık resmileşti" yorumlarında bulundu.