CHP'li isme silahlı saldırı! Durumu ağır

HABER MERKEZİ
Gündem haberleri CHP Özgür Özel
CHP'li isme silahlı saldırı! Durumu ağır

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, CHP üyesi Şerafettin Bahadır, kimliği belirsiz kişiler tarafından önce darbedildi, ardından tabancayla yaralandı. Hastaneye kaldırılan Bahadır'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

​Olay, akşam saatlerinde Pınarbaşı ilçesinde meydana geldi. CHP üyesi Şerafettin Bahadır'ın otomobili kimliği belirsiz kişiler tarafından durduruldu. Önce darbedilen Bahadır, sonrasında tabancayla ayağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bahadır, sağlık ekiplerince Pınarbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk tedavisi yapılan Bahadır, Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı olduğu öğrenilen Bahadır'ın yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Diğer yandan CHP'li Şerafettin Bahadır, geçen 31 Mart'ta yapılan ilk seçimlerin ardından şarkıcı Oğuz Yılmaz’ın 'Topal' şarkısı eşliğinde oyun oynamış ve çekilen görüntüler MHP'li başkan adayı Menduh Uzunluoğlu'na gönderme olarak yorumlanmış, sosyal medyada da gündem olmuştu.

ÖZGÜR ÖZEL’DEN SİLAHLI SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP üyesi Şerafettin Bahadır’ın Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde uğradığı saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kayseri Pınarbaşı’nda 31 Mart’taki seçim sonucunu hazmedemeyip, hakimleri tehdit edip, küfür ve hakaretler ederek seçimi haksız yere tekrar ettiren anlayış, yenilenen seçimde halktan bir kez daha aynı cevabı aldı. Ancak bu cevabı hazmetmek ve halkın mesajını almak yerine, bu kez de suçsuz günahsız bir insana, kız çocuğunun yanında savunmasızken, sopalarla saldırıp kurşun sıktılar" dedi.

‘GÖRÜLEN TEK ŞEY ACİZLİĞİNİZ VE ÇARESİZLİĞİNİZDİR’

Özel, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Şunu bilsinler ki; bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir. Biz, bu saldırıya karşı da metanetli duracak, sakinliğimizi koruyacağız. Gerilimin tırmanmaması, başka çocukların üzülmemesi için elimizden geleni yapacağız. Gereken adımları bu geceden itibaren atmaya başladık. Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi. Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir."