CHP Sözcüsü Öztrak'ın sözlerine İYİ Partili Türkkan'dan sert yanıt geldi

Kemal Kılıçdaroğlu CHP Faik Öztrak

CHP Sözcüsü Faik Öztürk, "Kılıçdaroğlu her iki oydan birini aldı" dedi, o sözlere İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'dan tepki geldi. Türkkan, "Biz genel veya yerel seçimde birilerine oy toplamaya mezun kılınmış bir siyasi hareket değiliz" dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Kılıçdaroğlu'nun her iki oydan birini aldığını söyledi, seçim sonucunu başarı olarak yorumladı. O sözlere İYİ Parti 'den tepki geldi. Türkkan, "birilerine oy toplamaya mezun kılınmış bir siyasi hareket değiliz" dedi.

6'lı masa sürecinde de Kılıçdaroğlu'nun ortak aday olarak belirlenmesine karşı çıkan isimler arasında yer alan Türkkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Öztrak'ı hedef aldı. "Neden ittifaka karşı olduğumu bundan iyi ifade edemezdi" dedi.

"BUNUN İÇİN PARTİ KURMADIK"

Türkkan, "CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı, Türkiye'de atılan her iki oydan bir tanesini aldı' demiş. Neden ittifaka karşı olduğumu bundan daha iyi ifade eden bir cümle olamaz. Biz, genel veya yerel seçimde birilerine oy toplamaya mezun kılınmış bir siyasi hareket değiliz. Bunun için de bunca çileyi sıkıntıyı göğüsleyip parti kurmadık." mesajını paylaştı.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

lütfü türkkan Kemal Kılıçdaroğlu