CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan, Ekrem İmamoğlu'nun 'online' toplantısına tepki

Ekrem İmamoğlu CHP Faik Öztrak

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Ekrem İmamoğlu ile partinin ileri gelenlerinin gerçekleştirdiği online toplantıdan partinin haberinin olmadığını söyledi. Öztrak, "Etik olmayan toplantıları doğru bulmayız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin önde gelem isimleri ile online bir toplantı gerçekleştirdi.

'Değişim' çağrılarının ardından harekete geçen İmamoğlu'nun toplantısının görüntüleri sosyal medyada ortaya çıkınca kulisler hareketlendi.

Konuyla ilgili olarak CHP'den ilk açıklama Sözcü Faik Öztrak'tan geldi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Ekrem İmamoğlu ile partinin ileri gelenlerinin gerçekleştirdiği online toplantıdan partinin haberinin olmadığını söyledi. Öztrak, "Millet zulüm altıdayken zoom konuşmayı doğru bulmayız. Partimizin geleneklerine uymayan, partinin hiyerarşisini dikkate almayan, etik olmayan toplantıyı doğru bulmuyoruz. Yarışmaya 'Evet' diyoruz ama bu süreçte partimizin yıpratılmasını doğru bulmuyoruz. Genel merkezimizin de bu görüşmeden haberi yoktu. Partimizin yönetimi 100 yıllık partimizi limana yanaştırmaya kararlıdır" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: İHA

Ekrem İmamoğlu CHP Faik Öztrak