CHP, 5'li toplantının ardından parti genel merkezinde yeniden toplandı

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Gündem haberleri Saadet Partisi
CHP, 5'li toplantının ardından parti genel merkezinde yeniden toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 5'li toplantının ardından durum değerlendirmesi yapmak için parti genel merkezinde yeniden toplandı. Kılıçdaroğlu, 5'li toplantı sonrasında, "Aynı inanç ve kararlılıkla yürüyüşümüz sürüyor" açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 5'li toplantının ardından durum değerlendirmesi yapmak için parti genel merkezinde yeniden toplandı. Toplantıya, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlık ediyor.

CHP, Saadet Partisi'nin ev sahipliğindeki 5'li toplantının ardından durum değerlendirmesi yapmak için parti genel merkezinde yeniden toplandı. 

"AYNI İNANÇ VE KARARLILIKLA YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRÜYOR"

Öte yandan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen 52li toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'mizin bütün renklerini birleştirerek gerçek anlamda demokrasi, adalet ve huzuru getirmek için bir araya geldiğimiz toplantıya ev sahipliği yapan başta Sayın Temel Karamollaoğlu olmak üzere, tüm genel başkanlara teşekkür ederim. Aynı inanç ve kararlılıkla yürüyüşümüz sürüyor." 

 

 

Kaynak: İHA

CHP Beşli Masa saadet partisi Gündem haberleri