Cezaevinde rahatsızlanan Mahir Polat hastaneye kaldırıldı

HABER MERKEZİ
İBB İBB Genel sekreteri
Cezaevinde rahatsızlanan Mahir Polat hastaneye kaldırıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik başlatılan terör soruşturmasında tutuklanan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat hastaneye kaldırıldı.

İBB'ye yönelik kent uzlaşısı soruşturması kapsamında terör suçlamasıyla tutuklanan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Silivri'deki Marmara Kapalı Cezaevi'nde tutuluyordu.

Polat'ın avukatı müvekkilinin yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Kısa bir süre önce dört senede 3 kez anjiyo olduğunu açıklayan Mahir Polat'ın kalp hastası olduğu biliniyordu.

Mahir Polat, emniyetteki ifadesinde yakın zamanda kalp rahatsızlığının olduğunu da belirterek şunları söylemişti:

"Son olarak iki hafta önce anjiyo oldum ve toplam 6 stentim bulunmaktadır. Bunun dışında iki damarımın tıkanıklığı mevcuttur. İki hafta sonrası içinde buna ilişkin yeni bir anjiyo planlanmıştı. Hali hazırda tedavim devam etmekte olup kullanmakta olduğum ilaçlar mevcuttur. Yine tiroid kanseri geçirmem sebebiyle düzenli pet çekimleri vücudumda başka noktada kanser çıkıp çıkmadığı takip ve tedavisi yapılmaktadır. Bunların yanında uyku apnem bulunması dolayısıyla cihaza bağlı olarak uyuyan bir yaşam koşulundayım. Hipertansiyon ve şeker hastalığım da mevcuttur."