Cevdet Yılmaz'dan 'Narin Güran' açıklaması

Narin Güran Cevdet Yılmaz Diyarbakır

Diyarbakır'da ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Şimdi önemli olan adli süreçlerin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi. Faillerin çok net şekilde ortaya çıkarılması ve en ağır şekilde hak ettikleri cezayı bulmaları yoğunlaşmamız gereken husus" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Anadolu Ajansı Editörü Masası'nda Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, "Şimdi önemli olan adli süreçlerin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi. Faillerin çok net şekilde ortaya çıkarılması ve en ağır şekilde hak ettikleri cezayı bulmaları yoğunlaşmamız gereken husus" dedi.

Yılmaz'ın açıklamaları şöyle:

Çok yönlü bakılması gerekiyor bu hadiselere. Akademik dünyada da bilimsel çalışmalar gerekiyor. Siyasete de düşen çok şey var. İlgili kurumlarımızın mutlaka bu konulara eğilmesi lazım. Tartışırken sosyal medyadan medyaya başka boyutları da dikkate almak gerekiyor. Çok boyutlu şekilde analiz edilmesi gereken hadiseler.

Şimdi önemli olan adli süreçlerin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi. Faillerin çok net şekilde ortaya çıkarılması ve en ağır şekilde hak ettikleri cezayı bulmaları yoğunlaşmamız gereken husus.