Çatalca'da yalnız yaşayan adamın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı

İSTANBUL (DHA)
İstanbul Gündem haberleri Asayiş
Çatalca'da yalnız yaşayan adamın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı

İstanbul'un Çatalca ilçesinde karavanda yaşayan Mehmet Berberoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3'ü kadın 2'si erkek 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü adli kontrolle serbest kalırken Kerim Ç. ve Murat A. ise tutuklandı.

İstanbul Çatalca'da yalnız yaşan adamın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı. 

Çatalca’da karavanda yalnız yaşayan Mehmet Berberoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3'ü kadın 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken Kerim Ç. ve Murat A. ise tutuklandı.

 Olayla ilgili İzmir ve İstanbul'da gözaltına alınan Kerim Ç., Mediha Ç., Murat A., Gizem Ç. ve Nermin A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından Nermin A. serbest bırakılırken, Mediha Ç., Gizem Ç., Kerim Ç. ve Murat A. tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Şüphelilerden Mediha Ç. ve Gizem Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Mehmet Berberoğlu’nu döverek öldürdükleri iddia edilen Kerim Ç. ve Murat A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.