Çatalca'da korkunç kaza! THY'de görevli 2 pilot feci şekilde hayatını kaybetti

Trafik kazası THY
Çatalca'da korkunç kaza! THY'de görevli 2 pilot feci şekilde hayatını kaybetti

Çatalca'da meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan 3 pilottan ikisi hayatını kaybederken, diğer pilot ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı pilot tedavisinin ardından tutuklandı.

İstanbul Arnavutköy'de meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan 3 pilottan ikisi hayatını kaybetti. Aracı süren pilot ise alkollü olduğu belirlenince tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre olay Arnavutköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda 02.00 sıralarında meydana geldi.

THY'de görevli pilotlar Oğuzhan Dağ, Ekin Güneş ve Ersal Erdal uçuşlarının olmadığı gün aynı araçla Çatalca istikametine ilerliyordu. Ersal Erdal'ın kullandığı araç bir TIR'a arkadan çarparak savruldu. Takla attığı da belirtilen araçtaki pilotlar Oğuzhan Dağ ve Ekin Güneş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ersal Erdal tedavisinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Alkollü olduğu tespit edilen Erdal'ın tutuklandığı öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Oğuzhan Dağ'ın cenazesi Düzce'de, diğer pilot Ekin Güneş'in cenazesi ise Mersin'de son yolculuğuna uğurlanacak.

Çatalca'da korkunç kaza! THY'de görevli 2 pilot feci şekilde hayatını kaybetti - Resim : 1

DEVRİLEN TIRDA SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ AFAD EKİPLERİ KURTARDI

Bİtlis'te yolda devrilen tırda sıkışan sürücü Ercan Kınay yaralandı. AFAD ekiplerinin, bulunduğu yerden çıkardığı Kınay, hastaneye kaldırıldı.

Çatalca'da korkunç kaza! THY'de görevli 2 pilot feci şekilde hayatını kaybetti - Resim : 2

Kaza, sabah saatlerinde, Bitlis-Baykan kara yolundaki Deliklitaş mevkisinde meydana geldi. Bitlis'ten Diyarbakır yönüne doğru giden Ercan Kınay yönetimindeki tır sürücüsünün kontrolünden çıkıp devrildi. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü Kınay, AFAD ekiplerinin çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Kınay, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bitlis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza yerindeki tır, kurtarıcıyla kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL ÇARPTIĞI ARACA OK GİBİ SAPLANDI

Malatya’da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, çarptığı servis aracına ok gibi saplandı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Çatalca'da korkunç kaza! THY'de görevli 2 pilot feci şekilde hayatını kaybetti - Resim : 3

Kaza, 12.15 sıralarında Malatya - Elazığ karayolu sanayi alt geçit çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan M.U.Ç. (26) idaresindeki otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak çarptığı, aynı yöne ilerleyen H.A. yönetimindekiservis aracına ok gibi saplandı. Kazada otomobil sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan M.S.Ç. (21) yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: DHA