Çarptı, yardımına koştu, gözyaşlarına boğuldu

Adana

Adana'da bir kadın sürücü lüks cipiyle elektrikli motosiklet kullanan başka bir kadın sürücüye çarptı. Sürücü Songül Dalmızrak, kazadan sonra yaralı kişinin yardımına koşup gözyaşlarına boğuldu.

Kaza, dün saat 12.00 sıralarında Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi’nde meydana geldi. Songül Dalmızrak yönetimindeki cip, yolun karşısına geçmek isteyen Songül Yiğit'in kullandığı elektrikli bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yiğit, yola savruldu. Güvenlik kamerasına yansıyan kazanın ardından Dalmızrak, hemen aracından inip yaralanan kadının yardımına koştu.

Çarptı, yardımına koştu, gözyaşlarına boğuldu - Resim : 1

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yiğit, ambulansla hastaneye götürüldü. Dalmızrak, kazanın şokunu uzun süre atlatamadı. Kaza yerine gelen yakınlarına sarılıp gözyaşlarına boğulan Songül Dalmızrak uzun süre sakinleştirilemedi.

Çarptı, yardımına koştu, gözyaşlarına boğuldu - Resim : 2

“GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI”

Songül Dalmızrak, cipini ara sokağa çekip tekrar olay yerine gelirken, kazanın şokunu bir türlü atlatamadı. Olay yerine gelen yakınlarına sarılıp gözyaşlarına boğulan genç kadın Mücahitler Caddesi'nde uygun bir hızla ilerlerken yol kenarında bekleyen elektrikli bisikleti kullanan kadının birden yola çıktığını, bu nedenle çarptığını söyledi. Genç kadını arkadaşları ve akrabaları teskin etmeye çalıştı.

Kaynak: İHA

Adana