Çanakkale'de tur otobüsünün önüne çıkan köpek kazaya neden oldu: Araçta sıkışan şoför öldü, 7 yolcu yaralandı

Çanakkale Gündem haberleri Trafik kazası
Çanakkale'de tur otobüsünün önüne çıkan köpek kazaya neden oldu: Araçta sıkışan şoför öldü, 7 yolcu yaralandı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde yola çıkan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yaptığı tur otobüsü kontrolden çıkması sonucu prefabrik bir binaya çarptı. Olayda şoför araçta sıkışarak can verdi, 7 yolcu yaralandı.

Çanakkale'de tır otobüsünün önüne çıkan köpek kazaya neden oldu. 

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yaptığı tur otobüsü kontrolden çıkarak prefabrik binaya çarptı. Kazada şoför Adem Koçak, araçta sıkışarak hayatını kaybederken, 7 yolcu yaralandı.

Kaza, bugün saat 16.00 sıralarında Gelibolu'nun Burhanlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Bursa'nın Mudanya ilçesinden, şehitlik ve abideleri gezmek için Çanakkale'ye gelen ziyaretçileri taşıyan Adem Koçak yönetimindeki 16 AZL 892 plakalı tur otobüsünün önüne dönüş yolunda bir köpek fırladı. Köpeğe çarpmamak için ani manevra yapan Koçak, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otobüs, yol kenarındaki prefabrik bir yapıya çarptı.

Sıkışan otobüs şoförü Koçak, hayatını kaybederken yolculardan 7'si hafif şekilde yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar çevre hastaneler kaldırılıp, tedaviye alındı. Otobüs şoförünün Koçak'ın cansız bedeni ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılıp Gelibolu Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

​Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak: DHA

Çanakkale gelibolu trafik kazası Gündem haberleri