Çağlar Cilara ile Madde Madde Gündem Haber Global’de başlıyor!

Haber Global
Çağlar Cilara ile Madde Madde Gündem Haber Global’de başlıyor!

Çağlar Cilara, gündemin önemli başlıklarını infografiklerle “Madde Madde Gündem”de anlatıyor…

Haber Global’de, 24 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 18.00’de, “Çağlar Cilara ile Madde Madde Gündem” programı ekrana gelmeye başlayacak.

Gazeteci Çağlar Cilara’nın sunacağı “Madde Madde Gündem” programında, gündemin sıcak başlıkları sade, anlaşılır infografikler ve kısa bilgilerle ekrana taşınacak.

“Madde Madde Gündem”de özel konuklar ve canlı bağlantılarla haberin öncesinde yaşananlar, haberle bağlantılı benzer olaylar madde madde ayrıntılarıyla ele alınacak.

Çağlar Cilara yeni programı hakkında: “Televizyonlarda şimdiye kadar yapılmayan bir bülten hazırlıyoruz. Sıcak haberleri biraz arka planına giderek, geçmişi hatırlatarak madde madde anlatacağız. İnsanlar izlediğinde o konuyla ilgili kafasında hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde bilgilendireceğiz.” dedi.

Çağlar Cilara Hakkında:

1989 yılında Trabzon’da doğdu. İstanbul’da Çengelköy Lisesi’nden mezun olup eğitimine İstanbul Aydın Üniversitesi’nde devam etti.

Televizyon haberciliğine 2011 yılında özel bir televizyon kanalında başladı. Şimdiye kadar çeşitli kanallarda uzman konuklar ve liderlerin konuk olduğu, gündemdeki gelişmelerin değerlendirildiği 3 bine yakın televizyon programı hazırlayıp sundu.

2019 yılında Türkiye’de dijital yayıncılık alanında ilk kez YouTube üzerinden düzenli haber programlarını başlattı. Bu süre içerisinde milyonlarca izleyiciye ulaştıktan sonra YouTube yayınlarına bir süre ara verdi.

Son dönemde yine çeşitli televizyon kanallarında yorumcu olarak yer aldı. Son olarak ise Temmuz 2023 itibariyle Haber Global’de “Çağlar Cilara ile Madde Madde Gündem” programını hazırlayıp sunacak.

“Madde Madde Gündem”in kaçırdığınız bölümlerini ve özel bölüm videolarını youtube.com/haberglobal sayfasından izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haber Global TV

Çağlar Cilara Madde Madde Gündem Haber Global