Büyükşehir belediye başkanları daha rahat iletişim için WhatsApp grubu kuracak

Büyükşehir belediye başkanları daha rahat iletişim için WhatsApp grubu kuracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü büyükşehir belediye başkanlarının, daha rahat iletişim için ortak bir WhatsApp grubu kuracağı öğrenildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "WhatsApp grubu kurulmak suretiyle büyükşehir belediye başkanlarının birbirini dışlamadan, ötekileştirmeden, dayanışma içerisinde, gerektiği zaman rahatlıkla görüşebilmelerinin sağlanması yönünde görüş belirtildi." dedi.

Toplantının ardından bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bir kesimi hedef alan mantık içerisinde değil, sağlıklı uygulamalar yapmak anlayışı içerisinde herkese öneri ve tavsiyelerde bulunduğunu bildirdi. 

Belediye başkanlarının daha sonraki süreçte 5’er dakikalık söz almak suretiyle görüşlerini açıkladıklarını, illeriyle ilgili sorunları dile getirdiklerini belirten Büyükkılıç, sonraki süreçte ilgili bakanların bu sorun ve tespitlere cevap verdiğini kaydetti.

Komisyon kurulması yönünde bir karar alındığını ifade eden Büyükkılıç, “Oluşturulacak olan yerel yönetimler ile ilgili yasa açısından yapılacak olan çalışmada bakanlarımız ve belediye başkanlarımızın ortak yapacağı çalışmanın kararı alındı. Ayrıca bir WhatsApp grubu kurulmak suretiyle, hiç kimse birini dışlamadan, ötekileştirmeden, dayanışma içerisinde bir grup oluşturarak gerektiği zaman rahatlıkla görüşme sağlanması kararı alındı. Ilıman bir iklim içerisinde, milletin özlediği, yapılması gereken özel bir çalışmaydı” dedi.AA

cumhurbaşkanı erdoğan Whatsapp belediye başkanları