Büyük İstanbul Mitingi öncesi, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin Haber Global'e konuştu

AK Parti 2023 Seçimleri Atatürk Havalimanı

AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde saat 16.00'da başlayacak. Haber Global ekibi, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile miting öncesi atmosfere ilişkin konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" için vatandaşlar Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ni doldurdu. 

Türkiye haritası sahne konseptiyle hazırlanan platformda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın fotoğrafının yanı sıra "Türkiye sana emanet" ve "Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam" yazısı, yerli ve milli otomobil, gemi, tren, uçak ve hizmetlerinden bazılarının görselleri ile dev ekranlar bulunuyor.

Haber Global ekibinden Mücahit Topçu konuğu, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile miting öncesi atmosfere ilişkin konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Adayı Özlem Zengin, 'İstanbul benim hafızam, İstanbul'a yaptığımız her şey AK Parti siyasetinin aynasını oluşturuyor. Atatürk Havalimanı darbe sonrası demokrasi için büyük bir anlam ifade ediyor. Burası simgesel anlamda ve kolay ulaşım noktasında tercih edilme sebebi oldu.' dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Büyük İstanbul Mitingi AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin 2023 seçimleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi