Bursa'daki silahlı rehine olayının görüntüleri ortaya çıktı!

Bursa Gündem haberleri

Bursa'da genç bir kadının başına silah dayayarak rehin alan zanlı, polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Rehine kadın, polis ekiplerince kurtarılırken silahlı saldırgan ise hastaneye kaldırıldı.

Bursa'da bir kadını rehin alan silahlı saldırgan polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. 

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Hacı İlyas Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde meydana geldi. Hırsızlık ve Uyuşturucu Madde ticareti suçlarından çok sayıda kaydı ve araması bulunan Raşit A. ve Beyza A. isimli iki kişinin Sakarya Mahallesi'ndeki bir otelde bulunduklarını belirleyen polis ekipleri otele baskın yaptı. Polis ekiplerini görünce kaçmak isteyen Raşit A. yanında bulunan kendisi gibi sabıkalı Beyza A.'nın başına silah dayayıp kaçmaya başladı.

Başına silah dayadığı kadını vuracağını söyleyip Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde yürüyen Raşit A.'yı takip eden polisler uzun süre ikna etmeye çalıştı. Elindeki silahı önce başına sonra polis ekiplerine çeviren Raşit A. vurularak etkisiz hale getirildi.

HER İKİSİ DE GÖZALTINA ALINDI

Vurulma anı ise saniye saniye kameralara yansırken göğüs bölgesinden yaralanan Raşit A., 112 ambulansıyla hastaneye kaldırıldı. Polis tarafından araması bulunan Beyza A.'da polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Her iki şahsın da çok sayıda suç kaydının bulunduğu ve polis tarafından uzun süredir arandıkları bildirildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Kaynak: İHA

Bursa Bursa haberleri son dakika bursa haberleri