Bursa'da yol vermeme kavgası: Tekme, yumruk, sopalar havada uçuştu

Bursa Ankara Kocaeli

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, servis minibüsü ile otomobil sürücüleri arasındaki tekme, yumruk ve sopalı, 'yol vermeme' kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bursa'daki olay, saat 14.30 sıralarında, Kemalpaşa Mahallesi Hal Sokak'ta meydana geldi.
Servis minibüsü ile otomobil sürücüleri arasında 'yol vermeme' nedeniyle çıktığı öğrenilen tartışma, bir anda tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü.

Servis şoförünün aracından sopa aldığı görülürken, kavga, çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. O anlar kameraya yansıdı. Bazı kişilerin ise kavgayı izlediği görüldü.

GÜNDEM HABERLERİ

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Gazze'de acilen insani ateşkes talep edilen karar tasarısını veto etmesine tepki göstererek, "Adil bir dünya mümkün ama ABD ile değil" dedi.

- Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, en temel önceliklerinin enflasyonla mücadele olduğunu belirterek, "Programız başarılı bir şekilde işliyor. Programın olumlu yansımaları finansal göstergelerin ardından makro göstergelerde de görülmeye başlandı." dedi.

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başıboş sokak köpekleri ile ilgili, "Bir yandan kısırlaştırmalara devam edeceğiz; ama bir yandan da mutlaka sokaktakileri barınaklara alıp orada misafir edeceğiz" dedi.

- MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın "Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler" sözlerine ilişkin bir soruya, "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" yanıtını verdi.

- Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan'ın annesi Güneri Babacan yaşamını yitirdi.

- Mersin'de tartıştığı erkek arkadaşı Mehmet A. (27), tarafından evinde tabancayla başından vurulan İrem Sağlam (24) hayatını kaybetti.

Kaynak: DHA