Bursa'da erkek vahşeti! Genç kadına dakikalarca işkence etti

Bursa Kadına yönelik şiddet Gündem haberleri
Bursa'da erkek vahşeti! Genç kadına dakikalarca işkence etti

Bursa'da bir kadın, şiddet yanlısı bir erkek yüzünden dehşet yaşadı. Tartışma yaşadığı erkek tarafından yere yatırılan ve saçlarından sürüklenen kadın ölümden döndü. Öfke saçan erkek, kendisini engellemeye çalışanların da üstüne yürüdü.

Erkek dehşeti, kadınların haklarını gasp etmeye ve can güvenliklerini tehlikeye atmaya devam ediyor. Bir kadın daha şiddet yanlısı bir erkek yüzünden dehşeti yaşadı. 

Olay, sabah erken saatte merkez Nilüfer ilçesi Balat Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, sabaha kadar eğlendikleri mekandan ayrılan çift, dışarı çıkınca tartışmaya başladı. Alkollü oldukları görülen çiftin arasındaki sözlü tartışma, bir süre sonra şiddete dönüştü. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çeken adam, yerde oturan kadına vurmaya başladı. Kendisini engellemeye çalışan arkadaşına da tepki gösteren öfkeli kişi, yerdeki kız arkadaşını saçından sürükleyip, tekme ve yumruklarla darp etti. O anlar çevredeki oturan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

Bursa'da erkek vahşeti! Genç kadına dakikalarca işkence etti - Resim : 1

DAKİKALARCA İŞKENCE ETTİ

Görüntülerde yerde oturan kadını saçından sürükleyen genç adamın, daha sonra başına ve yüzüne defalarca yumruk atarak darbettiği görülüyor. Kendisini engellemeye çalışan arkadaşını da iten kişi, bu sırada çevredekilere de küfür ve hakaretler savurarak, ‘Çağırın polisi, polis gelsin’ diye bağırdı. Arkadaşına da küfür ederek, uzaklaşan alkollü kişi daha sonra elindeki cep telefonunu kadının önünde oturduğu kafenin camına fırlattı.

KENDİSİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞAN ARKADAŞININ ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

Alkollü kişi, kız arkadaşının kendisine bir şeyler söylemesi üzerine tekrar geri dönerken, arkadaşı kadına gitmesini söyledi. Genç kadın olay yerinden ayrılırken, alkollü kişi bu kez de kendisini engellemeye çalışan arkadaşının üzerine yürüdü. 

 

Bursa kadına yönelik şiddet