Bulmak için en az 130 IQ gerekiyor! Köpekler arasındaki kediyi 5 saniyede bulan Einstein kadar zeki sayılıyor

Optik illüzyon Zeka bulmacası Zeka testi
Bulmak için en az 130 IQ gerekiyor! Köpekler arasındaki kediyi 5 saniyede bulan Einstein kadar zeki sayılıyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Bilişsel yeteneklerinizi test edeceğiniz bu görselde gizli olan kediyi 5 saniyede bulan dahi sayılıyor. Peki ya siz ilk bakışta görebilecek misiniz?

Optik illüzyonlu bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Beynin kavrama ve gözlem yapma kapasitesini artıran bu görselde köpekler içerisinde bir kedi duruyor. Sizlerden istenen ise resimdeki kediyi 5 saniyede bulmanız. 

Görsel zekası gelişmiş olan kişiler 5 saniye dolmadan resimdeki kediyi ayırt etmeyi başarıyor. 

              Bulmak için en az 130 IQ gerekiyor! Köpekler arasındaki kediyi 5 saniyede bulan Einstein kadar zeki sayılıyor - Resim : 1

Resimdeki kediyi 5 saniyede ayırt etmeyi başaranları tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu oluğunuzun başka bir göstergesidir. 

Eğer 5 saniyede sonuca ulaşamadıysanız o halde haberimizin devamından yanıtı görüntüleyebilirsiniz. 

Yüksek IQ'su olanların kolaylıkla çözebildiği bu testte doğru sonuca ulaşmak için gözlem yeteneğinizin ve görsel zekanızın gelişmiş olması gerekiyor. 

5 saniyede sonuca ulaşamadıysanız doğru yanıt sizler için aşağıda...

 Resimdeki köpekler arasında saklanan kediyi bulmak için 5 saniyeniz vardı. Ancak henüz doğru yanıta ulaşamadıysanız işte resimde saklanan kedinin yeri:

             Bulmak için en az 130 IQ gerekiyor! Köpekler arasındaki kediyi 5 saniyede bulan Einstein kadar zeki sayılıyor - Resim : 5