Bugün okullar tatil mi? İstanbul'da bugün okullar tatil oldu mu?

İstanbul İstanbul Valiliği Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Bugün okullar tatil mi? İstanbul'da bugün okullar tatil oldu mu?

Bugün okulların tatil olup olmadığı İstanbul'da yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İstanbul'da geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışı yaşandı. Peki, Bugün okullar tatil mi? İstanbul'da bugün okullar tatil olacak mı?

İstanbul'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Pazartesi günü okullar tatil mi olacak sorusu, İstanbul'da geçmiş olduğumuz perşembe günü başlayan ve etkisini de tüm hafta sonu boyunca sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle merak konusu oluyor.

Kar yağışının etkisini arttırması ve trafiği felç etme olasılığı dolayısıyla perşembe ve cuma günlerini tatil ilan eden İstanbul Valiliği, tatilin 14 Mart Pazartesi günü sona ereceğini duyurmuştu. İşte detaylar konuyla ilgili merak edilenler...

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul Valiliği 14 Mart Pazartesi günü için henüz bir tatil kararı açıklanması bulunmadı.

okullar tatil mi

İstanbul Valiliği'nin gerçekleştirmiş olduğu okulların durumu ile ilgili en son yaptığı açıklamada; "10 Mart 2022 Perşembe gününden itibaren, ilimiz dahilindeki bütün resmi ve özel temel eğitim ve ortaöğretim kurumları ile halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, Kuran kursları, çeşitli kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları de özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere; bütün eğitim kurumlarında "yüz yüze eğitim" faaliyetlerine 14 Mart 2022 Pazartesi gününe kadar ara verilmesine karar verilmiştir." ifadeleri kullanılmıştı.

istanbul kar tatili İstanbul Valiliği kar yağışı