Bu zeka testi kafanızı çok karıştıracak! Kayalıklardaki gizli köpeği sadece dâhiler 8 saniyede buluyor

Yaşam Haberleri Zeka bulmacası Zeka testi
Bu zeka testi kafanızı çok karıştıracak! Kayalıklardaki gizli köpeği sadece dâhiler 8 saniyede buluyor

Yine bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. Zeka testi olarak işlev gören bu görsellerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Kayalıklardaki gizli köpeği 8 saniyede yalnızca yüksek IQ'su olanlar buluyor.

Kafanızı karıştıracak bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu resimde görülen kayalıkların arasında bir köpek gizli. Sizlerden istenen ise gizli köpeği 8 saniyede bulmanız.

Sadece keskin gözlü dahiler resimdeki gizli köpeği 8 saniye dolmadan buluyor.

Bu zeka testi kafanızı çok karıştıracak! Kayalıklardaki gizli köpeği sadece dâhiler 8 saniyede buluyor - Resim : 1

Kayalıklarda gizlenen köpeği 8 saniyelik süre dolmadan bulmayı başarabildiyseniz tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzun başka bir göstergesi.

Eğer 8 saniyede sonuca ulaşamadıysanız o halde hiç üzülmeyin. Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor. 

 Optik illüzyonlu bir zeka bulmacası olan bu görselde doğru yanıta ulaşabilmek için IQ seviyenizin normal bir bireyden çok daha yüksek olması gerekiyor. 

8 saniyede sonuca ulaşamayanlar için doğru yanıt aşağıda...

 Optik illüzyonlu zeka testlerinde doğru yanıta ulaşmak IQ seviyenizin yüksekliğini ortaya koyar. Bu gibi testlerde alışılmışın dışında düşünebilmek gerekir. Görsel zekası ve bilişsel yetenekleri gelişmiş kişiler zorlanmadan doğru yanıta ulaşıyor. 

Henüz gizli köpeği bulamadıysanız işte zeka bulmacasının doğru yanıtı:

Bu zeka testi kafanızı çok karıştıracak! Kayalıklardaki gizli köpeği sadece dâhiler 8 saniyede buluyor - Resim : 5