Bodrum'da kadın sürücüye saldıran şahıs saniye saniye kamerada

Muğla Bodrum Gündem haberleri Kadına yönelik şiddet

Bodrum'da otomobil sürücüsü, yol verme meselesi yüzünden başka bir otomobilin önünü kesti. Sürücü, önünü kestiği otomobilin sürücü Sezin Tekinkaya’nın önce boğazını sıktı, ardından yere attı. Saldırı anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Yalıkavak Mahallesi’nde meydana geldi. Otomobili ile Küdür mevkiinde seyreden 43 yaşındaki muhasebeci Sezin Tekinkaya, kavşakta araç yoğunluğu nedeniyle durdu. Otomobili ile kavşağa gelen M.E.Y. adlı başka bir sürücü, evli ve 2 çocuk annesi Sezin Tekinkaya’ya aracının kornasına defalarca basarak tepki gösterdi. O esnada Tekinkaya’nın aracında yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki oğlu, eliyle öndeki araç trafiğini gösterip “Neden kornaya basıyorsun?” diye tepki gösterdi.

Kavşaktaki yoğunluk azalınca Sezin Tekinkaya caddede ilerlemeye devam etti. Diğer otomobilin sürücüsü Mehmet E.Y. adlı Tekinkaya’nın otomobilini takip etti. Trafik güvenliğini tehlikeye sokarak ilerleyen şahıs, Tekinkaya’nın aracını solladı. Sollama esnasında karşı istikametten gelen başka bir araçla kafa kafaya çarpışma tehlikesi atlatan sürücü, Tekinkaya’nın aracının önünü kesti.

Aracından inip Tekinkaya’nın oğlu ile tartışan M.E.Y., çıkan arbede esnasında 2 çocuk annesi 43 yaşındaki Sezin Tekinkaya’nın boğazını sıkıp yere attı, 2 çocuk annesi kadın yaralandı. M.E.Y., eşinin de bulunduğu otomobile binip bölgeden uzaklaştı. Şahsın otomobilin önünü kestiği anlar ve çıkan arbede güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Kaynak: İHA

Bodrum Haberleri Muğla haberleri