Bir 'kripto' faciası: Ailesinin 12 milyon lirasını batırdı... Günlerdir haber alınamıyordu, Müge Anlı buldu

Müge Anlı
Bir 'kripto' faciası: Ailesinin 12 milyon lirasını batırdı... Günlerdir haber alınamıyordu, Müge Anlı buldu

Ankara'da yaşayan Ali Uğur Durkun, ailesine ait bir ev ve 27 arabadan oluşan filoyu satarak 12 milyon liralık serveti kripto parada batırdı. Oğullarından 23 Mayıs'tan beri haber alamayan ve hayatından endişe duyan Durkun çifti Müge Anlı'dan yardım istedi... Ali Uğur Durkun'a Müge Anlı ulaştı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşayan Ali Uğur Durkun, ailesinin bir evini ve 27 otomobilden oluşan araç filosunu satarak kripto paraya yatırdı.

Ailesinin yaklaşık 12 milyon liralık servetini kripto parada batıran Ali Uğur Durkun, ailesi ile iletişimini kesip ortadan kayboldu.

Bir 'kripto' faciası: Ailesinin 12 milyon lirasını batırdı... Günlerdir haber alınamıyordu, Müge Anlı buldu - Resim : 1

Oğullarından 23 Mayıs'tan beri haber alamayan Durkun çifti ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Oğullarının hayatından endişe eden Durkun çifti, Müge Anlı'dan yardım istedi.

EVİ 900 BİN LİRAYA SATTI

Oğulları Ali Uğur'un bu işte tek olmadığını, kuzeni Furkan'dan şüphelendiklerini ifade eden aile, Uğur'un 2 milyon lira değerindeki evi 900 bin liraya sattığını, bir senelik kiralarını ve evin kalan borcunu ödeyip gittiğini anlattı.

Bir 'kripto' faciası: Ailesinin 12 milyon lirasını batırdı... Günlerdir haber alınamıyordu, Müge Anlı buldu - Resim : 2

Baba Ali Durkun, "Sana ait olanı nasıl satabiliyor?" sorusuna, "Noter işlerini beceremediğim için oğluma genel vekaletname verdim" sözleriyle cevap verdi.

Bir 'kripto' faciası: Ailesinin 12 milyon lirasını batırdı... Günlerdir haber alınamıyordu, Müge Anlı buldu - Resim : 3

"HAKLARINI HELAL ETSİNLER"

Toplamda ailesinin 12 milyon liralık varlığını yok eden Uğur Durkun, ailesinin çağrısına kulak verip canlı yayına bağlandı.

Uğur Durkun, "27 araç değil 14 araç sattım. Öyle gerektiği için gittim. Ne yaptığımın farkındayım. Haklarını helal etsinler" diyerek telefonu kapattı.

Program esnasında geçen "Almışsınız büyütmüşsünüz" cümlesi "Uğur evlatlık olabilir mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Şimdi aile kara kara 2 bin 800 TL'lik emekli maaşıyla nasıl geçineceklerini düşünüyor...

Kaynak: Haber Global TV

Müge Anlı Gündem haberleri