Bilecik'te erkek vahşeti: Satırla bir kadının parmaklarını kesen yabancı uyruklu şahıs ile babası tutuklandı

Bilecik Kadına yönelik şiddet Gündem haberleri
Bilecik'te erkek vahşeti: Satırla bir kadının parmaklarını kesen yabancı uyruklu şahıs ile babası tutuklandı

Bilecik’te aynı evde yaşadığı kadının parmaklarını kesen erkek ve olay esnasında yanında bulunan babası, tutuklanarak cezaevine yollandı.

Kadına yönelik şiddetin adresi, bu kez Bilecik oldu.

Dün, Ertuğrulgazi Mahallesi Kayhan Sokak'ta bir apartmanda Afganistan uyruklu Naimi N. (26) ile Tacikistan uyruklu Feride R. (30) arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Naimi N., evde bulunan satırı alarak kadının parmaklarını kesti.

Yaralanan kadın çığlık atarak çevreden yardım istedi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı kadına sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı kadının 5 parmağında kesik olduğu, 2 parmağının ise kesilerek koptuğu öğrenildi. Olay sırasında evde bulunan babası Wahıd N. ile kaçan zanlı, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 saat sonra saklandıkları evde yakalandı. Şahısların ikametinin başka bir ilde görüldüğü ve Bilecik'te hiçbir kayıtlarının olmadığı ortaya çıktı. 

Baba ve cani oğlu emniyetteki sorgusunun ardından Bilecik Adliyesine sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuklanarak Bilecik M Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

 

Kaynak: İHA

Bilecik kadına yönelik şiddet