Beyoğlu'nda tartıştığı kişiyi korkutmak için yere ateş etti, seken mermi adamı yaraladı

İstanbul Beyoğlu

Beyoğlu'nda bir saldırgan, tartıştığı kişiyi korkutmak için yere ateş etti. Yerden seken mermi tartıştığı kişiyi yaralayan saldırgan çevredekilerin müdahalesi ile olay yerinden uzaklaştırıldı. Polis ekipleri tarafından evinde yakalanan saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, sokak üzerinde karşılaşan Eyüp S. ile Eyüp B. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahını çeken Eyüp B., Eyüp S.’yi korkutmak için yere doğru ateş etmeye başladı. Bacağından vurulan Eyüp S. yere düşmeyip ayakta yardım beklerken, çevrede bulunan vatandaşlar ise şüpheli Eyüp B.’yi olay yerinden uzaklaştırdı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ayakta bekleyen yaralı Eyüp S.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa alarak hastaneye götürdü. Yapılan incelemelerde şahsın emniyette suç kaydı bulunan Eyüp B. olduğu tespit edildi. Şüpheli Eyüp B.’nin Piyalepaşa Mahallesi’nde evinde kıskıvrak yakalandı. İşlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

Kaynak: İHA

Beyoğlu haberleri