Beyoğlu'nda polisle vatandaş arasında yaşanan olayla ilgili emniyet açıklama yaptı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstanbul Taksim Beyoğlu Gündem haberleri

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beyoğlu'nda uyuşturucu denetimi esnasında bir kişinin görevli polis memuruna sözlü mukavemette bulunmasının ardından yaşananlardan üzüntü duyulduğunu, personel hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Sosyal medyanın gündemine oturan görüntülere, emniyetten açıklama geldi.

Emniyetin açıklamasında, dün bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan, bir vatandaş ile emniyet personeli arasında yaşanan olayla ilgili görüntülere ilişkin çalışma yapıldığı belirtildi.

Beyoğlu'nda polisle vatandaş arasında yaşanan olayla ilgili emniyet açıklama yaptı - Resim : 1

Açıklamada, "Beyoğlu Tarlabaşı Mahallesi'nde uyuşturucu ve madde bağımlılığının önlenmesine yönelik denetimler sırasında bir şahsın, denetim yapılmasını engellemek amacıyla görevli personelimize yönelik olumsuz tavır ve sözlü mukavemeti sonrasında tasvip etmediğimiz görüntüler yaşandığı tespit edilmiştir." denildi.

Uyuşturucuyla mücadeleye tavizsiz devam edileceği vurgulanan açıklamada, "Ancak suç ve suçluyla mücadele ederken buna halel getirmemek temel prensibimizdir. Meydana gelen olaydan teşkilatımız adına üzüntü duyuyoruz. Görevli personel hakkında inceleme ve soruşturma başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

 

 

Kaynak: AA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü beyoğlu