Beyoğlu'nda bir kadını gasp eden saldırgan gasp edildi

İstanbul Beyoğlu

Beyoğlu'nda beraber otele gittiği kadının çantasını çalarak kaçmaya çalışan gaspçı merdivenlerden yuvarlananınca kadın tarafından yakalanarak dövüldü. Kadının otele girmesinin ardından yerde yatan şahsın yanına gelen başka bir gaspçı ise telefonu ve paraları çalarak kaçtı.

Hacıahmet Mahallesi’ndeki bir otelde meydana gelen olayda, Katar vatandaşı Al Fehaid Saad M. bir mekanda eğlendiği Fas uyruklu Fransa vatandaşı Lina Samira B. ile birlikte gecenin sonunda bir otele gitti. Otel odasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Al Fehaid Saad M., kadının çantasını çalarak kaçmaya başladı. Kadından kaçmaya çalışan Al Fehaid Saad M., dengesini kaybederek otel önündeki merdivenlerden aşağıya yuvarlandı. Gaspçıyı yakalayan genç kadın yerden aldığı çantasıyla ve tekmelerle şahsa saldırdı. Bir süre darp eden kadını otel çalışanları güçlükle sakinleştirip içeriye aldı.

Al Fehaid Saad M., yerde yattığı sırada yanına yanaşan bir ticari taksiden inen başka biri ise yardım edecek gibi şahsa yaklaştı. Şahıs, karşılık veremeyen Al Fehaid Saad M.'ın cebindeki telefonu ve bir miktar parasını aldı. Durumu fark eden otel çalışanları olaya müdahale etmek istese de başarılı olamadı. 15 bin lira değerindeki cep telefonu, bin 100 dolar ve 600 lirayı çalan şahıs kayıplara karıştı. Olayın ardından otelin ve taksinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, hırsızlık zanlısını kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Kaynak: İHA

Beyoğlu haberleri