"Beştepe'ye giden CHP'li" iddiası yeniden gündemde! İnce'den Talat Atilla'ya çağrı

"Beştepe'ye giden CHP'li" iddiası yeniden gündemde! İnce'den Talat Atilla'ya çağrı

Bir televizyon kanalının canlı yayınında "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasını yeniden gündeme getiren Talat Atilla'ya cevap veren Muharrem İnce "Atilla kendisine bu yalanı, kumpası aktaran bir milletvekili varsa o ismi açıklamalıdır" dedi.

Beştepe'ye giden CHP'li iddiasıyla gündeme gelen Talat Atilla, bir televizyon kanalının canlı yayında Muharrem İnce hakkındaki iddiaları tekrar dile getirdi. Kaynağının CHP'li bir milletvekili olduğunu iddia eden Atilla, ''Kaynağım o bilgi Kılıçdaroğlu'na da gitti'' ifadesini kullandı.

"O İSMİ AÇIKLA"

İddiaların odak noktasındaki isimlerden olan Muharrem İnce, iddialarla ilgili resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

İnce açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Talat Atilla katıldığı televizyon programında Saray'a giden CHP'li haberinin kaynağının halen görevde bir CHP Milletvekili olduğunu, o ismi Rahmi Turan'a söylediğini açıklamıştır. Talat Atilla kendisine bu yalanı, kumpası aktaran bir milletvekili varsa o ismi açıklamalıdır. Rahmi Turan kendisine söylenen isim kimse o ismi açıklamalıdır." 

CHP Genel Merkezi'ne çağrı yapan İnce, "Bu akşam 139 CHP Milletvekili töhmet altında bırakılmıştır, CHP Genel Merkezi Talat Atilla'nın dava açmasını beklemeden bu kişi hakkında dava açmalıdır" diye konuştu.

Muharrem İnce CHP Talat Atilla