'Berber ve kuaförler, kafe, pastane ve restoranlar mayıs ayında açılacak'

koronavirüs
'Berber ve kuaförler, kafe, pastane ve restoranlar mayıs ayında açılacak'

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, berberler, kuaförler, kafe, pastane ve restoran gibi hizmet veren yerlerin çok sıkı önlemlerle birlikte açılacağını yazdı.

Bugün video konferans yöntemiyle gerçekleşecek kabine toplantısında normalleşme süreci ele alınacak. Bazı kısıtlamalarda yeni düzenlemeye gidilebileceği konuşulurken, gözler toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamalarda.  

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü 'İşte normalleşecek sektörler' başlıklı yazısında, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın 'normalleşme' çalışmalarına vurgu yaparak "Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay geçen hafta bakanlıklardan ve sivil toplum kuruluşlarından normalleşme sürecine ilişkin önerilerini aldı, onlarla toplantılar yaptı. Geniş bir veritabanı oluşturmaya özen gösterildi. Sağlık Bakanlığı'nın ve Bilim Kurulu'nun önerileri ise belirleyici oldu. Fuat Oktay, titiz bir hazırlık süreci sonunda bir taslak hazırladı. Bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısında da kapsamlı bir sunum yapacak" dedi.

"KÜÇÜK ESNAF, BERBER VE KUAFÖRLER, KAFE, PASTANE VE RESTORANLAR SIKI ÖNLEMLERLE BİRLİKTE AÇILIYOR"

Selvi yazısının devamında ise, mayıs ayında küçük esnaf, berberler, kuaförler, kafe, pastane ve restoran gibi hizmet veren yerlerin çok sıkı önlemlerle birlikte açılacağını yazdı.

berber kuaför koronavirüs