Bayrampaşa'da trafikte tartışan kadınlar saç saça baş başa birbirlerine girdi

Gündem haberleri

Bayrampaşa'da seyir halinde olan iki sürücü arasında yol verme kavgası çıktı. Kavga sırasında taraflar birbirine yumruk ve tekmelerle saldırdı. Kadınların da karıştığı kavga anları, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Bayrampaşa'da şoke eden anlar! Seyir halinde olan iki sürücü arasında yol verme kavgasında taraflar birbirine yumruk ve tekmelerle saldırdı. Gözü dönen kadınların karıştığı kavga anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz cuma akşamı Bayrampaşa 50. Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde olan otomobil sürücüsü yoluna devam eden bir kadın sürücü ile tartışmaya başladı. Sürücü tansiyonların yükselmesinden dolayı aracını, kadın sürücünün önüne kırdı. Daha sonra sürücüler ve taraflar araçlardan aşağı inerek birbirleri ile tartışmaya başladı.
Tartışma kadınların kavgasına döndü.

Devam eden tartışmayı gören ve o esnada devriye atan mahalle bekçileri olaya müdahale etti. Bu esnada sürücü taraflarında olan kadınlar birbirleri ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrasında kadınların birbirine yumruk ve tekmelerle saldırmaya başladı. Yaşanan o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kadınların tartıştığı ve sonrasında çevredeki kadınlarında kavgaya müdahale ettiği görüldü.

 

Kaynak: Haber Global TV

bayrampaşa kadınların kavgası haberler