"Başarısız öğretmenler tespit edilerek haklarında işlem yapılacak" diyen Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü görevinden alındı

Kayseri
"Başarısız öğretmenler tespit edilerek haklarında işlem yapılacak" diyen Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü görevinden alındı

"Başarısız öğretmenlerin tespit edilerek haklarında işlem yapılacağını" söyleyen Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik görevinden alındı. Yerine Bahameddin Karaköse getirildi.

Kayseri İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve atanan Bahameddin Karaköse; daha önceki İl Millî Eğitim Müdürü Ayhan Teltik’ten görevi devraldı.

Kayseri İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve atanan Bahameddin Karaköse; daha önceki İl Millî Eğitim Müdürü Ayhan Teltik'ten görevi devraldı.

Karaköse'nin göreve başlaması dolayısıyla yapılan devir teslim töreninde Karaköse ve Teltik'in yanı sıra il millî eğitim müdürlüğünde görevli idareciler de hazır bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse hizmetlerinden dolayı Ayhan Teltik'e teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ayhan Teltik, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından idareci ve personelle vedalaşıp kurumdan ayrıldı.

NE OLMUŞTU?

Kay TV ve Erciyes TV Ortak yayınında sabah kuşağında yayına giren ‘Kayseri’de Gün Başlıyor’ programına zoom bağlantısı ile konuk olan İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik; karnedeki düşük notun sadece öğrencinin değil öğretmen ve velinin de sorumluluğu olduğunun altını çizip, başarısız öğretmenlerin tespit edilerek haklarında işlem yapılabileceğini kaydetmişti.

 

Kaynak: Diğer

Kayseri eğitim öğretmen