Balıkesir'de feci kaza: Freni boşalan vinçten atladılar

Gündem haberleri Balıkesir Trafik kazası
Balıkesir'de feci kaza: Freni boşalan vinçten atladılar

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, freni boşalan vinçten atlayan sürücü yaralanırken, yanındaki bir kişi de hayatını kaybetti.

Balıkesir'de freni boşalan vinçten atlayan bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. 

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, freni boşalan vinçten atlayan sürücü Hakan Çetin (35) yaralandı, yanındaki Yılmaz Çetin (48) ise hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Gönen ilçesi Gönen- Balya karayolu üzerinde meydana geldi. Hakan Çetin yönetimindeki vinç, freninin boşalması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Vincin yol kenarındaki boş araziye girdiği sırada sürücü Hakan Çetin ile yanındaki Yılmaz Çetin araçtan atladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Yılmaz Çetin'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralanan sürücü Hakan Çetin ise kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından Gönen Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. 

Yılmaz Çetin'in cansız bedeni, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Kaynak: DHA

Balıkesir gönen trafik kazası Gündem haberleri