Balıkesir Susurluk'ta zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Balıkesir Isparta Trafik kazası
Balıkesir Susurluk'ta zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde İstanbul-İzmir otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Balıkesir'deki zincirleme trafik kazası Kayalıdere mevki İstanbul-İzmir otoyolunda meydana geldi. Otomobil önünde seyreden tıra arkadan çarptı.

Tır da önünde seyreden bir başka tıra arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü İ.E. ile aynı otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan M.Ö., M.E., P.Ö. ve S.Ö. yaralandı.

Tırın sürücüsü O.A., ise araç içerisinde sıkıştı.

Balıkesir Susurluk İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan tırın sürücüsü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralılar kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

ISPARTA'DAKİ KAZADA 1'İ AĞIR 2 YARALI

Isparta’da ise sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik levhalarına çarparak şarampole yuvarlanan otomobilde 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, Isparta merkeze bağlı Kuleönü Beldesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seher Ş. (30) idaresindeki otomobil seyir halinde iken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle beraber yol kenarında bulunan trafik levhasına çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otomobil şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada sürücü ve otomobilde yolcu olarak bulunan Hümanur B. (4) yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye çok sayıda sağlık, polis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Ekiplerin çalışması sonucu sıkıştıkları otomobilden çıkarılan yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, Seher Ş.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA