Balat'taki taciz şüphelisi yakalandı!

Fatih Balat'ta kimliği belirsiz kişi, iş yerine yürüyen bir kadını takip ederek taciz etmişti. Balat'ta kadının arkasından yaklaşarak taciz ettiği öne sürülen kişi yakalandı.

Balat Mahallesi Tevkii Cafer Mektebi Sokak'ta iş yerine yürüyen S.K. isimli kadını, kimliği belirsiz bir kişi takip etmeye başlamış, kadına yavaşça yaklaşan şüpheli, kimsenin olmadığı sırada, kadını fiziksel olarak taciz etmişti. S.K.'nın çığlıklarını duyan mahalle sakinleri evlerinden çıkarak, kadının yardımına koşmuş, şüpheli kişi, mahallelinin dışarı çıkmasıyla koşarak kaçmaya başlamıştı.  Polisin yaptığı çalışma sonucu şüpheli Halil P. bugün yakalandı. Şüpheli Halil P. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan şikayetçi S.K.’nın avukatı Burak Evci, "Ulaştığımız bilgilere göre şüpheli Balat'ta bir çatı katında yaşayan eşinden 5 sene önce ayrılmış bir şahıstır. Telefonunda çok sayıda pornografik verilere rastlanmıştır. Şüphelinin Sosyal Medya hesaplarını da gayri ahlaki amaçla kullandığı anlaşılmaktadır. Emniyet mensuplarının titiz ve özverili takipleri neticesinde şahıs yakalanmıştır. Kendilerine gayretleri için teşekkür ediyoruz. Kadınlara yönelik bu tarz menfur saldırıları esefle kınıyor ve bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Sürecin takipçisi olup şahsın en ağır şekilde cezalandırılması için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

haberler