Bakan Soylu duyurdu: Terörün finans kaynağına darbe vurmaya devam!

Süleyman Soylu
Bakan Soylu duyurdu: Terörün finans kaynağına darbe vurmaya devam!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, terör örgütünün finans kaynağına büyük darbe vururken, 4 ton eroin üretimine yetecek miktarda 7 ton 420 kilo Asetik A. ele geçirildi.

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir yandan terör örgütüne yönelik operasyonlarını aralıksız sürdürürken, bir yandan da sorumluluk bölgesindeki asayiş, narkotik ve kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında istihbarat çalışmaları sonucu Yüksekova ilçesinin kırsalında gerçekleştirilen operasyonlarda, terör örgütünün finans kaynağına büyük darbe vururken, 4 ton eroin üretimine yetecek miktarda 7 ton 420 kilo Asetik A. ele geçirildi. 

BAKAN SOYLU'DAN JANDARMAYA TEŞEKKÜR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ele geçirilen uyuşturucu madde ile ilgili sosyal medya hesaplarından, “Terörün en büyük finans kaynağına darbe vurmaya devam. Yaklaşık 4 ton eroin üretimine yetecek miktarda 7 ton 420 kilo Asetik A. ele geçirildi. Tebrikler Hakkari Emniyeti” ifadelerine yer verdi.

Bakan Soylu içişleri bakanı Hakkari Yüksekova