Bahçeli'den CHP'li vekile 'Türk ordusu' tepkisi

MHP CHP Devlet Bahçeli

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'li Ali Mahir Başarır'ın Türk ordusuna yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Bir milletvekilinin Türk ordusuna satılmış demesi şerefsizliktir, kepazeliktir. CHP milletvekilinin Türk ordusuna 'Satılmış' ifadesinin hesabını sorulmalıdır. Terörle mücadelesi mi satışmıştır?" dedi. 

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

KADINA ŞİDDET

Son yıllarda artan kadın cinayetleri ve istismar haberleri insan haysiyetine işlenmiş en büyük suç olarak değerlendirilmelidir. Vahşete kurban gitmeleri felakettir, rezalettir, cinayettir.

Son 1,5 asırdır kadınlarımızın haklarıyla ilgili ümit verici ilerlemeler yaşanmışken, insanlık suçları da utanç duyulacak olayların somut yansımasıdır. Şiddet seli durmadan, psikopatların kanlı emellerine set çekilmeden kadınlarla ilgili konuşacağımız her konu eksik kalacaktır.

Şiddet varsa insanlık sükut etmiştir. Hiçbir kadın aşağılık ve alçak davranışlara mahkum değildir. Neşet Ertaş'ın dediği gibi, 'Kadınlar insandır, bizler ise insanoğlu'

CHP'Lİ VEKİLE TEPKİ

Bizim CHP ile sorunumuz, Türkiye ile sorunu olduğu içindir. CHP ile sorunumuz sakat politikaları ile ilgilidir. Geçen hafta öğretmenlerimizi aşağılayan, onlara öğretmen demeyen Kılıçdaroğlu'nun neresi demokrattır. CHP'nin kumaşını kesen kesmiş, tarlasını süren çoktan sürmüştür. CHP'ye oy verenler hayal kırıklığı içindedir.

Bir milletvekilinin Türk ordusuna satılmış demesi şerefsizliktir, kepazeliktir. Terörle mücadelesi mi satışmıştır? CHP milletvekilinin Türk ordusuna 'Satılmış' ifadesinin hesabını sorulmalıdır.

Silahlı kuvvetlere zilletin lekesi sürülemez. Orduya satılmış demek bedelsiz satılmışlığın aleni beyanıdır. Askere düşmanlık düşmana askerliktir.

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber