Bahçeli: İnsanların mahremiyeti en adi şekilde hedef alınmaktadır

Devlet Bahçeli Karaman

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Karaman ve Aksaray mitinglerinde konuştu. Bahçeli, "Sosyal medyada Türkiye'ye savaş açılmıştır. Türkiye düşmanları insanlık değerlerini çiğniyor. İnsanların mahremiyeti en adi şekilde hedef alınmaktadır" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Aksaray ve Karaman mitinglerinde konuştu. Bahçeli'nin Aksaray mitingindeki açıklamaları şöyle:

Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecek misiniz? Kararınız kesin mi? O halde, aziz milletim sıra sende. Aksaraylı kardeşlerim, sıra ve yetki alayınızda. Kardeşliğimizi güçlendirmek için, aziz milletim sıra sende. 

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin önünü kesmek için çırpınıyor. Kervan yağmacıları istikrarımızı bozmak için uğraşıyor. Terör örgütü PKK, Kılıçdaroğlu ile yol yürüyor. The Economist, Erdoğan gitmeli manşeti ile nifak saçıyor. Kılıçdaroğlu, ABD'de yayınlanan The Wall Street Journal'a verdiği röportajda Rusya'ya yaptırım konusunda Batılı ülkelerin kararlarına uyma sözü veriyor. Sosyal medyada Türkiye'ye savaş açılmıştır. Türkiye düşmanları insanlık değerlerini çiğniyor. İnsanların mahremiyeti en adi şekilde hedef alınmaktadır. 

Kuyumuzu kazmak, milletimizi birbirine düşürmek, istikbalimizi kundaklamak için faaliyet içinde olan Türkiye düşmanlarına karşı bir miyiz? Rezil kumpaslara karşı aynı safta mıyız? Pazar günü ahlaksızlara şamarı indirecek misiniz? 

Bahçeli'nin Karaman mitingindeki açıklamaları ise şöyle:

"Kılıçdaroğlu'nun geleceğe ışık tutan tek projesi yoktur. İYİ Parti başkanının dedikodudan başka yaptığı bir şey yoktur. PKK'ya ve HDP'ye sözcülük yapacak kadar küçülmüştür. Zillet ittifakının miadı dolmuştur. Onların hain destekçileri varsa bizim kahraman Karamanımız, dünya üzerinde yıldız gibi parlayan kocaman bir ülkemiz vardır. Hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar, korkakların, kokuşmuşların üzerine üzerine yürüyoruz.

"14 MAYIS DÖNÜM NOKTASI"

Biz yürüdükçe sinecekler, direndikçe silinip gidecekler. Teslim olmayacağız. Millet diyeceğiz, vatan diyeceğiz, al bayrak altında bağımsızlığımıza asla gölge düşürmeyeceğiz. Devlet ve milleti ile hep birlikte Türkiye diyeceğiz. 14 Mayıs, Türk tarihinin dönüm noktalarından birisidir. Sayın Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi milli bir sorumluluktur. Meclis'te güçlü bir MHP grubunun tecelli etmesi, Türk ve Türkiye Yüzyılı'na hizmettir."

Kaynak: Haber Global TV

MHP Karaman Devlet Bahçeli