Bağcılar'da oto yıkamacıya uzun namlulu silahla böyle saldırdılar! Zanlının evinden anahtarlık şeklinde suikast tabancası çıktı

İstanbul

Bağcılar'da oto yıkama dükkanının iki şubesine silahlı saldırı gerçekleştirildi. Uzun namlulu silahla eylemi gerçekleştiren faillerden biri evinde anahtarlık şeklinde suikast tabancası ile yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Bağcılar Güneşli ve Göztepe Mahalleleri'nde gece saatlerinde bir oto yıkama dükkanının iki şubesine motosikletli kimliği belirsiz 2 kişi geldi. Motosiklettekilerden biri aracı kullanırken, arkadaki şüpheli uzun namlulu otomatik silahla ateş ederek olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından motosikletle olay yerinden kaçan şüpheliler izini kaybettirirken, kurşunların hedefi olan oto yıkamacıda hasar oluştu.

Saldırı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geniş çaplı çalışma başlatıldı. Emniyet ekiplerince yapılan araştırmalarda, olayları gerçekleştiren şüphelilerden birinin O.K.T. adlı kişi olduğu belirlendi. Adresi tespit edilen zanlı, 13 Mart’ta düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramalarda anahtarlık şeklinde suikast tabancası ve bu silaha ait fişekler ele geçirildi. İfade işlemleri için emniyete götürülen O.K.T., 4 günlük sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA

Bağcılar haberleri istanbul silahlı saldırı haberleri