Ayda'nın babasından eleştirilere yanıt: Bunda garipsenecek ne var?

İzmir Deprem
Ayda'nın babasından eleştirilere yanıt: Bunda garipsenecek ne var?

İzmir'deki depremde çöken Bayraklı'daki Rızabey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin taburcu edildi. Baba Uğur Gezgin, Ayda'ya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Türkiye’nin umudu olan, herkesi sevinç gözyaşına boğan Ayda’nın hastaneden babası Uğur Gezgin’in kucağında, ayakları çıplak, olarak götürülmesi eleştirilere neden oldu. 

"BUNDA GARİPSENECEK NE VAR?"

Baba Uğur Gezgin ise Ayda’nın hastaneden taburcu olması ve evde geçirdiği anlara ilişkin Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'a konuştu:

“Ayda, iyileşti ve hastaneden çıktık. Kucağıma aldım, sarıldım, sarıp-sarmaladım. Ben öyle istedim. Zaten hastane kapısına kadar getirilmişti. Kucağıma alıp kapının önünde bekleyen araca götürdüm. Bunda garipsenecek ne var? Kızımı, Ayda’mı kucaklamak istedim, sarılmak istedim. Hepsi bu... O fotoğraf karesinde babanın kızına sevgisi var, özlemi var. Şu an bir yakınımızın evinde kalıyoruz. Ayda da çok iyi, şuan sizinle konuşurken ağabeyiyle oyun oynuyor. Psikolojik destek de alıyor. Sağolsun hocalarımız burada, gerekli psikolojik desteği de sağlıyorlar. Türkiye’nin her yerinden, herkesten destek telefonları geldi. Ayda için sevinçlerini paylaştılar, üzüntümüze, acımıza ortak oldular. Sahip çıkan, arayan soran çok kişi var. Tabii ki reklam için arayan, gündeme gelmek için yapanlar da var.”

ayda İzmir deprem