Ataköy'de tekne yangını: 1'i ağır 4 kişi yaralandı

bakırköy Gündem haberleri
Ataköy'de tekne yangını: 1'i ağır 4 kişi yaralandı

İstanbul Ataköy açıklarında henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı yanan lüks teknedeki 6 kişiden 4'ünün yaralandığı ve yaralılardan 1'inin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

İstanbul Ataköy'de akşam saatlerinde lüks bir teknede henüz belirlenmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen ve korkuya neden olan yangın olay yerine gelen ekiplerce söndürüldü. Olayda 1'i ağır olmak üzere 4 kişinin yaralandığı ortaya çıktı.

İstanbul'da, Ataköy açıklarında akşam saatlerinde lüks bir tekne bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Denizin üzerindeki tekne alev topuna dönerken, yangın Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürüldü.

Ataköy açıklarında akşam saat 18.00 sıralarında bir tekne bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Lüks teknenin yanması sahilin birçok yerinden görüldü.

İhbar üzerine yangını söndürmek için olay yerine Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri sevk edilirken, alevlerin diğer teknelere sıçramaması için ekiplerin gözetiminde tekne açığa çekildi. Açığa çekilen tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 1 saatte söndürüldü.

Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, teknenin alev topuna döndüğü anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

YARALILARDAN 1'İNİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Yanan teknede bulunan 6 kişiden 4’ünün yaralandığı belirlendi. Yaralılardan 1’inin hayati tehlikesinin oluğu öğrenilirken, yanan tekne kullanılamaz hale geldi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, sağlık ve Kıyı Emniyeti ekipleri sevk edildi. Zaman zaman patlama seslerinin de duyulduğu teknenin içinde 6 kişinin olduğu tespit edildi.

Teknede yaralanan Melek K., Hilal Ç. ve Nermin İlgem A.'nın Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi gördükleri öğrenilirken, ağır yaralanan Engin C.'nin ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

 

Kaynak: İHA

İstanbul Ataköy tekne yangını asayiş haberleri Gündem haberleri