Artvin'de sel felaketi! Anne, baba çocuklarının cansız bedeni dere yatağında bulundu

Artvin

Yusufeli ilçesinde sel sularına kapılarak yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kayıp 3 kişinin cansız bedenleri de arama çalışmaları sonucunda bulundu.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde şiddetli yağışa bağlı meydana gelen sel ve heyelanlarda 4 kişi hayatını kaybetti.
    
İlçede akşam saatlerinden itibaren başlayan şiddetli yağış etkisini artırdı. Sel ve heyelanda yaralanan bir vatandaş hastaneye kaldırıldı. Yaralı vatandaş hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Sel sularında kaybolan 3 kişinin de cansız bedenlerine arama kurtarma çalışmaları sonucunda ulaşıldı. 

 

 

Toprak altında kalan araçtan Mustafa (53) ile Müşerref (49) Sönmez çifti ile oğulları Salih'in (16) cenazeleri ekipler tarafından çıkarılarak, Yusufeli İlçe Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 

Artvin'de sel felaketi! Anne, baba çocuklarının cansız bedeni dere yatağında bulundu - Resim : 2Artvin Valisi Yılmaz Doruk, kayıp 3 kişinin anne, baba ve bir çocuk olduğu belirtilmişti.

Artvin'de sel felaketi! Anne, baba çocuklarının cansız bedeni dere yatağında bulundu - Resim : 3

 

ŞANTİYEYİ SEL VURDU

 

Yusufeli Barajı şantiyesinde de su baskını yaşandı. Selden kaçarak kurtulan işçiler, güvenli bölgelere sığındı. Şantiyede onlarca araç ile iş makineleri balçığa gömüldü. Hasar, gün ağarınca ortaya çıktı.

 

 

Artvin'de sel felaketi! Anne, baba çocuklarının cansız bedeni dere yatağında bulundu - Resim : 4

ULAŞIMA KAPANDI

 

Artvin-Erzurum karayolu da heyelan nedeniyle farklı noktalarda ulaşıma kapandı. Su kavuşumu mevkiinde tünelin içerisi balçıkla doldu.

son dakika son dakika haber