Arnavutköy'de dehşet anları! Bebeğini yangından kurtarmak için balkondan aşağı atmaktan son anda vazgeçti

İstanbul Gündem haberleri
Arnavutköy'de dehşet anları! Bebeğini yangından kurtarmak için balkondan aşağı atmaktan son anda vazgeçti

Arnavutköy'de bir binanın çatısında çıkan yangın, felakete yol açtı. Yangın yüzünden binadan çıkamayan vatandaşlar, canlarını kurtarmak için aşağı atlamak üzere balkonlara koştu. O anlarda bir kişi, canını kurtarmak istediği bebeğini aşağı atma fikrinden son anda vazgeçti.

Dehşet anları, İstanbul Arnavutköy'de yaşandı. Bir kişi, yangından kurtarmak istediği bebeğini aşağı atma fikrinden son anda caydı.

Arnavutköy'de dehşet anları! Bebeğini yangından kurtarmak için balkondan aşağı atmaktan son anda vazgeçti - Resim : 1

Yangın, saat 20.30’da Arnavutköy Selvili Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın çatısında çıktı.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın nedeniyle bina kısa sürede dumanla doldu. Binada oturanlar, dumanla dolan merdivenlerden dışarı çıkamayınca panikle evlerinin balkonlarına çıktı.

Can pazarının yaşandığı dakikalarda cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde evlerinin balkonunda kurtarılmayı bekleyen bina sakinlerinden bazıları önce atlamaya çalıştı, sonra atlamaktan vazgeçti. Bir vatandaş ise henüz birkaç aylık olan bebeğini, sokakta halı açan vatandaşlara doğru atmak için balkondan sarkıttı.

Arnavutköy'de dehşet anları! Bebeğini yangından kurtarmak için balkondan aşağı atmaktan son anda vazgeçti - Resim : 2

Dehşete düşüren görüntüler, vatandaşın bebeği geri balkona çekmesiyle son buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, balkonda mahsur kalan çoğu çocuk olmak üzere 20 kişiyi kurtardı. 

Dumandan etkilenen çocuklara sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti. Çatıdaki yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, yangının çıkış sebebi araştırılıyor. 

 

 

Kaynak: DHA

İstanbul Arnavutköy yangın