Şoke eden dakikalar! Bir yanda "can" diğer yanda "canlı yayın" telaşı...

Zonguldak Gündem haberleri
Şoke eden dakikalar! Bir yanda "can" diğer yanda "canlı yayın" telaşı...

Zonguldak'ta komşu iki esnaf arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi, başına demir sandalye vurularak yaralandı. Şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay anında çevredeki bir kişi telefonuyla canlı yayın yaptı.

Hayrete düşüren durum Zonguldak'ta meydana geldi. Ortalığın birbirine girdiği kavga anını telefonuyla canlı yayın yaparak paylaşan şahıs herkesi şaşırttı.

Olay, Ereğli Müftü Mahallesi'ndeki Demirciler Çarşısı içerisinde yaşandı.

Çarşıda birbirine komşu dükkanları bulunan İ.Y. ile A.B. arasında küfür etme iddiasıyla tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki esnaf kavga etmeye başladı. Bu sırada çevrede bulunanlardan S.B., kavgayı ayırmaya çalıştı. Yaşanan arbede sırasında S.B., yaşanan arbede sırasında A.B.'nin savurduğu demir sandalyenin başına isabet etmesiyle yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Başından yaralanan S.B., ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, kavgaya karışan iki esnafı ise gözaltına aldı.

Şoke eden dakikalar! Bir yanda "can" diğer yanda "canlı yayın" telaşı... - Resim : 1

KAVGAYI CANLI YAYIN YAPTI

Bu arada kavga sırasında çevrede bulunanlardan bir kişi ise cep telefonu ile canlı yayın yaptı. Görüntülü konferans görüşmesi yapan bu kişinin hatta bulunan 3 kişiye yaşananları anlattığı görüldü. 

 

Kaynak: DHA

zonguldak canlı yayın kavga