AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır, AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

eskişehir ÖSYM
AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır, AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?
AÖF

AÖF kayıt yenileme sayfası Anadolu Üniversitesi Açıköğretim öğrencileri tarafından araştırılıyor. AÖF kayıt yenileme işlemleri bugün başladı. Peki, 2022 AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar ve hangi bankalara yatırılacak?

AÖF kayıt yenileme süreci bugün itibariyle birlikte başladı. Bahar dönemi için öğrenciler ders seçimi, kayıt yenileme işlemini yerine getirebilecekler. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, kayıt yenileme ücretlerini ve ders seçimi öğrenci giriş ekranını araştırıyorlar. İşte, AÖF kayıt yenilemesi nasıl yapılır? AÖF ücreti hangi bankalara yatırılacak, ders seçim ücreti ne kadar? gibi soruların yanıtları...

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

Öğrencilerin beklemiş olduğu AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı. AÖF kayıt yenileme işlemleri 18 Şubat 2022 Cuma günü saat 22:00’de sona erecek.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILACAK?

AÖF kayıt yenileme işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi ya da e-devlet şifresi ile yapılacak.

Kayıt yenileme işlemi, Ders Seçimi (Ekle - Sil) ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesi ile birlikte sonlanacaktır.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR, HANGİ BANKALARDAN YAPILACAK?

AÖF ders seçimi yapılmadan ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler de kayıtlarını yenileme işlemine devam edemeyecektir. Katkı payı ödemeleri, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı ya da kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığı hizmetlerinden yararlanıp gerçekleştirebilir.

Kayıt yenileme tarihinin son günü olarak paylaşılan 18 Şubat 2022 tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:30'a dek ödeme yapılabilecektir. Öğrenciler yapmış oldukları ödemenin, 2021 - 2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemesine ait olup olmadığını mutlak bir şekilde kontrol etmelidir. Yalnızca eski borcunu ödeyen, fakat 2021 - 2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders seçimi işlemine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrencilerin kayıtları yenilenme işlemine alınmaz.

HES KODU GÜNCELLEME ÖSYM'DE NASIL YAPILIR?

HES kodu kaydı, ÖSYM 'profilim' kısmında bulunan 'HES KODU BİLGİLERİM' ekranı üzerinden yapılabilecek.

 

AÖF anadolu üniversitesi e-devlet OSYM HES kodu