Ünlü armatör Bilal Kadayıfçıoğlu kaza yaptı! Yola savrulan bir kişi feci şekilde can verdi

Antalya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada yola savrulan bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Armatör Bilal Kadayıfçıoğlu ve kuzeni Metin Kadayıfçıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi ise yaralandı.

Feci kaza, saat 09.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Şehit Mustafa Gürcan Caddesi Palm City Kavşağı'nda meydana geldi.

Armatör Bilal Kadayıfçıoğlu'nun kuzeni Metin Kadayıfçıoğlu'nun kullandığı otomobil, iddiaya göre kavşak sistemine kırmızı ışık ihlali yaparak süratli girdi. 

Otomobile çarpan araç kontrolden çıkarak, yol kenarındaki demir direğe çarptı. Kazada, aracın sürücüsü Murat Yorulmaz ile yan koltuktaki oğlu Buğra Yorulmaz (30) yola savruldu.

Ünlü armatör Bilal Kadayıfçıoğlu kaza yaptı! Yola savrulan bir kişi feci şekilde can verdi - Resim : 1

Buğra Yorulmaz olay yerinde yaşamını yitirdi,  öldüğü bilgisi verilen baba Murat Yorulmaz ise hastanede hayata tutundu. Yorulmaz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Diğer araçtaki yaralılar Bilal Kadayıfçıoğlu, kuzeni Metin Kadayıfçıoğlu, polis memuru Ömer Tokaç ve gemi kaptanı Murat Kutlu, özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılar sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

Ünlü armatör Bilal Kadayıfçıoğlu kaza yaptı! Yola savrulan bir kişi feci şekilde can verdi - Resim : 2

Ölen Buğra Yorulmaz'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı. Yoldaki fren izlerinin dikkat çektiği kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Buğra Yorulmaz'ın babasını kazadan önce otogardan aldığı ve evine götürmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Ünlü armatör Bilal Kadayıfçıoğlu kaza yaptı! Yola savrulan bir kişi feci şekilde can verdi - Resim : 3

BİLAL KADAYIFÇIOĞLU KİMDİR?

Denizcilik, yat ve petrol işi ile uğraşan ve holding patronu olan Bilal Kadayıfçıoğlu, bir süre Diyarbakırspor’un başkanlığını üstlenmişti. Diyarbakırlı iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu, spordan sonra eğitimde de Diyarbakır için önemli bir adım atmıştı.

Bilal Kadayıfçıoğlu’nun oğlu Alaattin Kadayıfçıoğlu, Hülya Avşar’ın kızı Zehra ile yaşadığı beraberlikle gündemdeydi. Evlenecekleri iddia edilen çift sürpriz bir kararla ayrılmıştı.

Kaynak: DHA

Antalya trafik kazası