Ankara’da okullar tatil mi?

Ankara son dakika
Ankara’da okullar tatil mi?

Ankara bugün kar yağışından etkilenen iller arasında yerini alırken, başkentte yaşayan milyonlarca veli ve öğrenci "Ankara'da okullar tatil mi, bugün okul var mı?" sorularına yanıt arıyor. İşte 3 Mart Perşembe Ankara Valiliği kar tatili açıklaması!

Bugün Ankara, Konya, Çorum, Sinop, Bolu, Kırıkkale, Isparta gibi illerde kar yağışı etkili oldu. Birçok il merkezinde ve ilçelerde okullar tatil edilirken, başkent sakinleri 'Ankara'da okullar tatil mi, bugün okul var mı?' gibi çeşitli soruların yanıtlarını arıyor. Valiliğin konuya yönelik açıklamaları takip ediliyor. İşte 3 Mart Perşembe Ankara Valiliği kar tatili açıklaması ile birlikte merak edilen 'Ankara'da okullar tatil mi?' sorusunun yanıtı...

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ EDİLDİ?

Bugün ülkede bazı illerde yoğun bir kar yağışı ve soğuk havanın etkisi sonucunda vatandaşların mağdur olmaması adına kar tatili kararı alındı. Bu gelişme neticesinde, başkentte de kar yağışı sebebiyle okulların takip edilip edilmeyeceği merak ediliyor.

İşte Ankara Valiliği'nin kararı ve açıklaması...

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Dün akşam saatlerinde yurt genelinde etkili olan kar yağışının ardından Ankara'da okulların tatil edilebileceği konuşuluyordu. Henüz Ankara Valiliği'nden yapılmış bir kar tatili açıklaması gelmedi.

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

"Bugün okullar tatil mi?" sorusu yanıt buldu. Okulların tatil olduğu ile ilgili illerden açıklama geliyor. Her yıl kar yağışı ile beraber valilikler tarafından konu ile ilgili açıklama yapılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun bazı kesimlerinde kuvvetli kar yağışı, sağanak ve fırtına beklendiğini duyurdu.

Bugün Afyonkarahisar, Muğla, Konya, Denizli, Isparta gibi illerde, il merkezi ve ilçelerde eğitime bir günlüğüne ara verildi.

Ankara Valiliği kar yağışı