Ankara'da gece yarısı dehşet: Husumetlisini parkın ortasında başından vurdu 

Ankara Yaşam Haberleri
Ankara'da gece yarısı dehşet: Husumetlisini parkın ortasında başından vurdu 

Ankara Mamak'ta Doğukan K., parkta tartıştığı  husumetlisi Umutcan Ü. tarafından tabancayla başından vuruldu. Ağır yaralanan Doğukan K. hastanede tedaviye alınırken, polis, kaçan şüphelinin yakalanması için arama çalışması başlattı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Peyami Safa Mahallesi 370'inci Cadde'de meydana geldi. Emre G. ve Doğukan K. cadde üzerinde bulunan Şahin Parkı'nda aralarında husumet olduğu öğrenilen Umutcan Ü. ile karşılaşınca tartışmaya başladılar. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Umutcan Ü., belinden çıkarttığı tabanca ile Doğukan K.'ya ateş etti. Doğukan K., başına isabet eden kurşunla kanlar içerisinde yere yığılırken, Umutcan Ü. ise olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Doğukan K., Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Doğukan K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, şüpheli Umutcan Ü.'nün yakalanması için çalışma başlattı. 

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE BAŞKENT'TE BİR KEZ DAHA DEHŞET YAŞANMIŞTI

Atapark Mahallesi 1403'üncü Sokak'taki evde 19 Ekim akşamı Ege Rüştü Akoğlu ile 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Beyzanur Kaya arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Akoğlu, evdeki tabancayla Kaya'ya ateş etti. Komşuların ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Beyzanur Kaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Akoğlu ise polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sağlık kontrolünden geçirilen Ege Rüştü Akoğlu, adliyeye sevk edildi. Emniyetteki ifadesinde silahı önce Beyzanur Kaya'nın eline aldığını ve boğuşma sırasında patladığını ileri süren Akoğlu, savcılık sorgusunda susma hakkını kullandı. Akoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe 'kadına karşı kasten öldürme' ve 'ruhsatsız silah bulundurmak' suçlarından tutuklandı. 

 

Kaynak: DHA

Ankara Mamak