Ankara'da Allah'a ve Atatürk'e hakaret edip bir kadına şiddet uygulayan saldırgan gözaltına alındı

Ankara Gündem haberleri Asayiş
Ankara'da Allah'a ve Atatürk'e hakaret edip bir kadına şiddet uygulayan saldırgan gözaltına alındı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Allah'a ve Atatürk'e hakaret eden ardından sokak ortasında bir kadına şiddet uygulayan saldırganın gözaltına alındığı bildirildi.

Ankara'da bir saldırgan, Allah'a ve Mustafa Kemal Atatürk'e ve sokakta bir kadına hakaretler savurdu. Saldırgan hakaretlerden sonra kadına sokak ortasında şiddet uyguladı. Darbedilen kadının saldırgandan şikayetçi olması üzerine polis ekiplerince yürütülen çalışmanın sonucunda yakalanan şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde dün akşam saatlerinde Allah'a ve Atatürk'e hakaret edip bir kadına şiddet uygulayan saldırgan gözaltına alındı.

HAKARETLER SAVURDU DARBETTİ

Edinilen bilgiye göre, 20.10.2023 günü saat 21.20 sıralarında Ankara’nın Etimesgut İlçesinde Polis Merkezine giden H.T. isimli şahıs, Etimesgut 30 Ağustos Caddesi üzerinde tanımadığı bir erkek şahsın, Allah'a, Atatürk'e ve kendisine hakaret ettikten sonra saldırarak darbettiğini bu yüzden şahıstan şikayetçi olduğunu belirtti.

Söz konusu şikayet üzerine Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli şahsı tespit etmek üzere çalışmalara başladı.

EKİPLERİN ÇALIŞMASI SONUCU YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Titizlikle yürütülen çalışmalar neticesinde saldırganın E.K.A. olduğunu tespit eden ekipler,
21.10.2023 günü saat 19.00 sıralarında şüpheli E.K.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı.

Şüpheli şahıs E.K.A.’nın psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

ŞAHIS HAKKINDA FARKLI SUÇLARDAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar, Halkı Kin Ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama, Kasten Yaralama, Hakaret ve Tehdit suçlarından hakkında soruşturma başlatılan şüpheli gerekli adli işlemler yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

SALDIRGAN ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Şüpheli E.K.A.'nın 22.10.2023 günü adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Ankara Etimesgut asayiş haberleri Gündem haberleri