Ankara için yeni uyarı geldi: Bugün çok daha kötü olabilir

Ankara hava durumu Gündem haberleri
Ankara için yeni uyarı geldi: Bugün çok daha kötü olabilir

Ankara'da etkili olan yağmur ve rüzgar dün hayatı felç etti. Sele kapılan bir kişi hayatını kaybetti, kayıp bir kişi ise aranıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi bugün için yaptığı uyarıda "Bugünkü yağışın olumsuz sonuçlarının daha çok olabileceği tahmin ediliyor" dedi.

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesinden bugün için yeni bir uyarı geldi.

 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bugün Ankara’da öğleden sonra yoğun yağışların başlaması beklenmektedir. Bugünkü yağışın olumsuz sonuçlarının, önceki yağışlarda toprağın suya doyması nedeniyle daha çok olabileceği tahmin edilmektedir.

Bu bakımdan, özellikle istinat duvarı yakınlarına araçların park edilmemesi, büyük mesire alanları gibi açık alanlardaki bireysel programların ertelenmesi gibi tedbirlerin alınmasını vatandaşlarımızdan özellikle rica ederiz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentimizde yaşanan sel felaketlerinin olumsuz etkilerini en aza indirmek için bugün bin 468 araç 3 bin 914 personeli ile teyakkuz halinde saha çalışmalarına devam etmektedir.

Mağdur olan vatandaşlarımıza ise tek tek ulaşıp mağduriyetlerini çözüme kavuşturmaya devam edecek, yaralarımızı birlikte saracağız.

Kaynak: Haber Global TV

Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi sağanak yağış