Bayram öncesi feci kaza: 3 araç çarpıştı, çok sayıda yaralı var

Bayram öncesi feci kaza: 3 araç çarpıştı, çok sayıda yaralı var

Ankara Çevre Yolu Bağlıca mevkiinde 2 otomobil ve 1 minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, içinde çocukların da olduğu 17 kişi yaralandı. Afyonkarahisar'daki kazada ise sağlık durumu kritik olan yaralı, kara yoluna inen ambulans helikopterle alınarak, hastaneye ulaştırıldı. 

Ankara Çevre Yolu Bağlıca mevkiinden İstanbul Yolu'na hareket eden araç şerit ihlali yaparak karşı şeride geçti. 41 plakalı araç ilk önce minibüse ardından ise başka bir araca çarptı.

Çarpma sonucunda minibüs refüje çıkarken kazayı gören çevredeki diğer sürücüler sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları çevredeki hastanelere sevk etti. İlk belirlemelere göre 6'sı çocuk toplam 17 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

KARAYOLUNA AMBULANS HELİKOPTER İNDİ

Afyonkarahisa'da Çay- Konya kara yolunun Dinar'a bağlı Çiçektepe köyü yakınlarında, saat 10.00 sıralarında, 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobillerden birinin şarampole savrulduğu kazada, araçlarda bulunan 8 kişi, yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bayram öncesi feci kaza: 3 araç çarpıştı, çok sayıda yaralı var - Resim : 1

Sağlık durumu ağır olan yaralı için ambulans helikopter istendi. Trafik, jandarma ekiplerince durdurulurken, Sağlık Bakanlığı'na bağlı ambulans helikopter kara yoluna indi. Sedyeye alınan yaralı, ambulans helikopterle tedavisi için hastaneye ulaştırıldı. Diğer yaralılar da çevredeki hastanelere götürülerek, tedaviye alındı.

Kaynak: İHA

feci kaza